Nu har vi bara det bästa framför oss. Regnet, snön och alla kalla vindar har vi förhoppningsvis lämnat bakom oss och nu blickar vi framåt. 

Sommaren är verkligen igång på riktigt nu, senaste veckorna har det varit riktigt gött väder och jag och polarna har njutit av varje dag. Och det goaste är att semestern inte ens har börjat än. 1 Juli går jag och mina kollegor på en välförtjänt semester efter ett år av hårt slit och mycket frustration. Men det är så livet fungerar, jobb jobb jobb jobb. Sen kommer sommaren och livet är frid och fröjd. 

Mina närmsta vänner och jag har planerat in en riktigt go sommar då vi äntligen efter flera år lyckats få semester exakt samma veckor. 4 veckor av riktigt gött häng, några kalla, strand och god mat. Nu tänker ni säkert tror du verkligen du får 4 veckor sol i sverige. Nej det tror jag inte men vi skall gemensamt åka till Spanien i dessa veckor och ha det riktigt gött. Plus att en av vännerna nyss införskaffat sig en ordentlig kamera från Götaplatsen foto i Göteborg. Detta betyder att vi kommer ta riktigt schyssta bilder som jag kan dela för er, men också att jag får uppdatera min Instagram som jag inte gjort på år och dar. 
Det är välbehövligt skall jag säga, för under pandemin har jag inte lagt upp en enda bild vilket e riktigt tråkigt. Jag gillar ju att uppdatera mina fans 😉 Nä jag är ju ingen influencer men det är roligt när folk kommenterar och gillar mina bilder.

Ha det gott så hörs vi, Adios amigos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.