Då var det jag och kryckorna i 6 veckor framåt…

I helgen gick jag ner i vårt miljörum på gården för att slänga sopor och sortera lite avfall, men det gick inte helt som planerat. Jag tänkte att jag springer ner och göra detta lite snabbt innan våra gäster kommer, så att dom slipper se massa påsar med skräp. Det var nog det sämsta beslutet jag tagit i år.

Jag hade 4 påsar totalt och gick in i miljörummet, tre steg in och sen låg jag på golvet. Påsarna flög om mig och jag kände en enorm smärta i foten. Som tur var hade jag med mig min telefon och ringde upp till man sambo som stod vid spisen. Efter några minuter kom han ner med jackor och bilnycklar, stöttade upp mig så att jag kunde hoppa ut till bilen. Det var ingen skön smärta kan jag tilläga. Så i stället för en trevlig middag med vänner satt vi på akuten hela kvällen. Jag fick åka hem morgonen efter med en gipsad fot och två kryckor, så nu ligger jag i soffan med benet i högläge.

Självklart anmälde vi skadan till vår fastighetsskötare och hyresvärd, som skulle undersöka saken och se till att miljörummet får tåliga, slitstarka och halkfria golv.

Vi hörs snart igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.