Jag bedriver en verksamhet som tungt arbetar med en stor mängd maskiner vars effekt är ovärderlig för verksamhetens framgång. Dessa maskiner underlättar det fysiska arbetet som människorna behöver utföra vilket i sin tur leder till att de kan lägga mer tid på mer tid på produktiva arbetsuppgifter. 

Problemet här var att maskinerna införskaffades vid olika tillfällen, vilket resulterade i att tider för underhåll och datan bakom hur de presterade var i olika tidsspektrum. För att hålla koll på detta var man tvungen att anställa människor vars enda uppgifter var att hålla ordning på denna informationen. När vi hittade MaintMaster fanns det plötsligt möjlighet att inte behöva lägga pengar på en sådan anställning. Istället kunde denna tjänst hålla koll på allt åt oss, sammanställa datan och göra den oerhört lättöverskådlig. När vi började implementera tjänsten i vårt arbetssätt märkte vi redan efter första månaden en drastisk ökning i vår marginal. Tiden som besparas på att inte behöva räkna ihop dessa siffror kan läggas på andra uppgifter som bidrar mer till verksamheten – samtidigt som denna tjänst gör det snabbare och bättre för oss. 
Efter ett år med MaintMaster ökade vår marginal med 23% trots samma försäljning som föregående år. Detta året beräknar vi en markant högre försäljning, vilket blivit möjligt då vi nu arbetar mer effektivt än åren innan. Arbetar du i liknande situationer bör du definitivt besöka MaintMasters hemsida för att läsa mer om deras tjänst, samt hur du skulle kunna implementera den i din verksamhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.