Tiden bara flyger förbi, för drygt ett år sedan satt jag och scrollade på nätet och fick syn på min drömlägenhet. En trea på hela 100 kvm med en tillhörande balkong, med ett centralt läge med utsikt över havet. 

Idag sitter jag äntligen här på min balkong tillsammans med en kaffe i handen med utsikt över havet samtidigt som solens strålar träffar min hy. Det finns egentligen ingenting att klaga på och jag känner mig verkligen levande trots att jag har träningsvärk i hela kroppen efter förra veckans flytt av alla möbler. Nu när allting äntligen är på plats finns det egentligen ingenting att klaga på, montörerna var här för tre dagars sedan och monterade upp screenmarkisen från SunOff vilket sänkt temperaturen inomhus ordentligt.

Imorgon står inflyttningsfest på schemat vilket jag ser fram emot ordentligt, att få träffa alla vänner och visa upp min fristad. Bäst av allt är att väderprognosen ser riktigt bra ut, beräknas bli hela 25 grader så lär bli en lyckad eftermiddag. Tanken är att jag kommer att bjuda alla gäster på en fantastiskt välkomstdrink och därefter bjuda på en enklare middag. Jag är oerhört taggad samtidigt som jag är något nervös… inte för att jag får besök utan mer för att jag är så spänd på att visa upp mitt drömboende. 

Jag har en hel del att fixa inför morgondagen, jag skall städa hela lägenheten, tvätta alla mina kläder och handla allting inför morgondagen. Nu skall jag gå ner och hämta tårtan jag har beställt ifrån det lilla familjebageriet alldeles här intill!

Hoppas ni får en fortsatt underbar dag så hör vi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.