Nu har vardagen dragit igång ordentligt efter sommaren och allt är precis som vanligt. Jag och några utav mina bästa vänner har under flera år diskuterat fram och tillbaka om vad vi egentligen skall ta oss till med våra liv och hur vi skall få tillbaka den glöd vi en gång hade. 

Vi är trötta på att dagarna ser exakt likadana ut idag som det gjorde för 10 år sedan. En regnig dag för 2 veckor sedan när jag landat i soffan precis som vanligt fick jag nog. Någonting var tvunget att hända med livet. Jag plockade upp telefonen och ringde en utav mina vänner och föreslog iden om att vi borde investera i oss själva och vår framtid. Vi kom fram till att vi skulle ta ett möte och diskutera vad vi skulle kunna tänkas göra. 

Redan samma vecka samlades jag och 4 andra vänner på mitt kontor en kväll och började ivrigt prata om olika affärsideer som kunde vara lönsamt för oss allihopa. Ideerna flödade och några utav de ideerna vi kom fram till var “ vi borde satsa på det digitala” medans andra höll med om att produktion är något att satsa på eftersom att en utav vännerna hade en gammal kollega som hade tipsat om abus traverskranar som är optimala för produktionshallar. 

Ideen om någon form av produktionslinje var det som de flesta kunde tänka sig att satsa och investera i. Vi kom under kvällen fram till att alla måste ta ett beslut om de vill fortsätta sina nuvarande jobb eller om de skulle kunna tänka sig att hoppa ur hamsterhjulet eller göra något nytt. 

Mitt beslut är enkelt, jag kommer hoppa ur hamsterhjulet och satsa på affärsiden och ett arbete med mina bästa vänner. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.