• Snart semester!

  Nu har vi bara det bästa framför oss. Regnet, snön och alla kalla vindar har vi förhoppningsvis lämnat bakom oss och nu blickar vi framåt. 

  Sommaren är verkligen igång på riktigt nu, senaste veckorna har det varit riktigt gött väder och jag och polarna har njutit av varje dag. Och det goaste är att semestern inte ens har börjat än. 1 Juli går jag och mina kollegor på en välförtjänt semester efter ett år av hårt slit och mycket frustration. Men det är så livet fungerar, jobb jobb jobb jobb. Sen kommer sommaren och livet är frid och fröjd. 

  Mina närmsta vänner och jag har planerat in en riktigt go sommar då vi äntligen efter flera år lyckats få semester exakt samma veckor. 4 veckor av riktigt gött häng, några kalla, strand och god mat. Nu tänker ni säkert tror du verkligen du får 4 veckor sol i sverige. Nej det tror jag inte men vi skall gemensamt åka till Spanien i dessa veckor och ha det riktigt gött. Plus att en av vännerna nyss införskaffat sig en ordentlig kamera från Götaplatsen foto i Göteborg. Detta betyder att vi kommer ta riktigt schyssta bilder som jag kan dela för er, men också att jag får uppdatera min Instagram som jag inte gjort på år och dar. 
  Det är välbehövligt skall jag säga, för under pandemin har jag inte lagt upp en enda bild vilket e riktigt tråkigt. Jag gillar ju att uppdatera mina fans 😉 Nä jag är ju ingen influencer men det är roligt när folk kommenterar och gillar mina bilder.

  Ha det gott så hörs vi, Adios amigos!

 • Tack för bästa presenten!

  Förra fredagen bjöd jag hem några vänner på pizzakväll. Vi hade också köpt lite nya spel och var riktigt taggade på en trevlig kväll. 

  Efter några timmar plingar det på dörren och när jag öppnar står min bror Eric där. Han överraskade mig med ett paket eftersom han kommer vara i Spanien på min födelsedag. Om det är någon som känner mig bra så är det Eric och jag visste att det skulle vara en bra present.

  När jag öppnar paketet så är det en låda fylld med olika smaker av snus från 77 nicotine pouches, om jag blev glad!!! Jag visste inte att han hade koll på mina favoritsnus men det framkom att han hade luskat runt bland mina vänner och eftersom det är deras favoritsnus också så tänkte han nog att det var ett säkert kort, och jag är såklart glad för det för det kunde inte blivit bättre!

  Jag som redan var supertaggad på fredag och spelkväll fick mig en rejäl överraskning och nu är resten av helgen också räddad! Tack bästa Eric för att du gjorde min dag och helg!

  Hoppas ni också hade en bra helg! Vi hörs!

 • Vita räven

  Den vita räven, även kallat för White Fox är nog en av mina absoluta favoriter just nu. Om du inte snusar så förstår jag att du inte riktigt har koll på vad jag pratar om, men om du är en snusare och INTE vet vad White Fox är, då jäklar har du missat något.

  Jag själv visste jag inte vad det var förens en polare bjöd mig på en och jag var fast direkt.

  Anledningen till att jag skriver om det är för att jag ärligt var upprörd över att jag inte testat dom tidigare, därav vill jag sprida ordet till alla mina snusande vänner!

  MEN!!! Det finns en som är bättre och det är Velo Nicotine Pouches. De är verkligen 10 av 10

 • I sverige

  Leveransen av toalettpapper var kanon och väl hemma i Sverige dröjde det inte länge innan de knackade på dörren. Där stod ett gäng killar, i ålder 10 – 12år, de sålde kakor för att tjäna pengar till klassen.

  Snart behöver jag inte gå utanför dörren, dessa klasser verkar ju sälja allt möjligt vilket är fantastikt. Oavsett så beställde jag lite godis och kakor, vi får se om dom är bra, enligt kollega så är dom fantastiskt goda, men som sagt, vi får se.

  Nästa vecka kör vi igång igen och resorna blir till Norge,Finland och Danmark (Danmark är nytt resmål)