• Tack för bästa presenten!

  Förra fredagen bjöd jag hem några vänner på pizzakväll. Vi hade också köpt lite nya spel och var riktigt taggade på en trevlig kväll. 

  Efter några timmar plingar det på dörren och när jag öppnar står min bror Eric där. Han överraskade mig med ett paket eftersom han kommer vara i Spanien på min födelsedag. Om det är någon som känner mig bra så är det Eric och jag visste att det skulle vara en bra present.

  När jag öppnar paketet så är det en låda fylld med olika smaker av snus från 77 nicotine pouches, om jag blev glad!!! Jag visste inte att han hade koll på mina favoritsnus men det framkom att han hade luskat runt bland mina vänner och eftersom det är deras favoritsnus också så tänkte han nog att det var ett säkert kort, och jag är såklart glad för det för det kunde inte blivit bättre!

  Jag som redan var supertaggad på fredag och spelkväll fick mig en rejäl överraskning och nu är resten av helgen också räddad! Tack bästa Eric för att du gjorde min dag och helg!

  Hoppas ni också hade en bra helg! Vi hörs!

 • Vita räven

  Den vita räven, även kallat för White Fox är nog en av mina absoluta favoriter just nu. Om du inte snusar så förstår jag att du inte riktigt har koll på vad jag pratar om, men om du är en snusare och INTE vet vad White Fox är, då jäklar har du missat något.

  Jag själv visste jag inte vad det var förens en polare bjöd mig på en och jag var fast direkt.

  Anledningen till att jag skriver om det är för att jag ärligt var upprörd över att jag inte testat dom tidigare, därav vill jag sprida ordet till alla mina snusande vänner!

  MEN!!! Det finns en som är bättre och det är Velo Nicotine Pouches. De är verkligen 10 av 10

 • I sverige

  Leveransen av toalettpapper var kanon och väl hemma i Sverige dröjde det inte länge innan de knackade på dörren. Där stod ett gäng killar, i ålder 10 – 12år, de sålde kakor för att tjäna pengar till klassen.

  Snart behöver jag inte gå utanför dörren, dessa klasser verkar ju sälja allt möjligt vilket är fantastikt. Oavsett så beställde jag lite godis och kakor, vi får se om dom är bra, enligt kollega så är dom fantastiskt goda, men som sagt, vi får se.

  Nästa vecka kör vi igång igen och resorna blir till Norge,Finland och Danmark (Danmark är nytt resmål)

 • När vi ändå är iväg

  Som ni redan vet så gör vi både resor till Norge och Finland.

  I förra veckan så åkte vi återigen till Norge, det var inga konstigheter, de mesta av snön och is hade smält bort vilket alltid är skönt.

  Väl framme i Norge så släppte jag av folket och begav mig till bussterminalen. Vi har ett litet lunchrum samt skåp och andra nödvändigheter.

  När jag kom till mitt skåp så såg jag att det var en jäkla massa toarullar, först trodde jag att någon bara hade ställt det där, men någon hade skrivit mitt namn på samt att det stod att det var betalt av min chef? Jag förstod absolut INGET.

  Efter att ha tänkt en bra stund så kom jag på det, jag hade ju lagt en beställning hos ett par ungdomar som sålde toalettpapper, allt de tjänade gick till föreningen.

  Nu är jag iallafall hemma igen och har toalettpapper så jag klarar mig i 2år tror jag 🙂 vad gör man inte för att stötta ungdomar?